Forever Young


kawan2 ku...
Sunday, 4 December 2011 . 3 word(s) .
mina z.....


baby anis....<3


ini kawan2 aq...comel2 kan baek n pandai laktu aq jer kurang pandai hahahahaha....
kawan2 aq ni selalu teman kan aq gimane jer aq gi....best kawan ngan deme ni....
baby anis ni pangilan name die kat umah orng panggil die baby bb die dapat adek lambat yer kot aq bkn tau sangat.....hehehehe....
mina z name panggilan baby anis bg bb name die mina izzati.....so jdi arr mina z
hmm,,,,,,baby anis ni kawn lamer aq....time tu aq dah x rapat ngan mina z suatu ary tu
aq der jamuan n aq nak gi dah mina z cry baby anis x jumpe mina z tkot dok sorang bb x der kawan so die ikot aq......skali balik jamuan punye arr bawak makanan banyak nak bg kat kat baby anis aq ngan mina z semangat cry baby anis dah jumpe dah die ngah sembang ngan kawn die pastu panggil die .......tp die wat dek jer aq ngan mina z ikot jer die gi mner ktorang tkot nak pujuk per agi buat dek jer arr......pastu....mina z bla aq tanye baby anis asal ko merajuk
die ckp aq tnggal kan die sorang......bb aq gi ngan mina z n
aq ckp arr abes ktorang cry ang x jumpe
baby anis ckp plak abes aq ngok ang appy gile ngan mina z aq oun bla ar...
hahahahaha.....aq gelak jer time tu aq ckp arr ko jeles ek...
baby anis ckp 'mne der'....=p
hahahahahaha....aq cmer leh gelak jer time tu.....hmmm,,,
tu arr kawan2 aq.....
SITI FARHA ANISA BT SHAHRUDDIN
&
NUR AZMINA SYAZANA IZZATI BT NGATIMAN


Thanks for reading :)




Older Post . Newer Post


// Forever Young-One Direction